Nov 2nd Pelaksanaan Pengurusan Pengwujudan Email Akaun oleh Pengguna

Bermula dari 1 November 2017, Pengguna yang melanggan pekhidmatan hosting bersama Putrahost akan diberi akses kepada sistem CPanel untuk membolehkan pengguna menguruskan sendiri email-email di bawah akaun masing-masin termasuk mencipta baru, memadamkan email atau mengemas kini kata laluan dan kuota.Akses terus kepada pengguna bagi urusan ini ... Read More »

Oct 29th Polisi Baru Perkhidmatan Putrahost 2018

PengenalanDalam memperkemaskan dan mendepani cabaran alaf baru dalam industri hosting laman web, Putrahost telah menyediakan pelan jangka panjang untuk membolehkan Putrahost bersaing dalam persekitaran yang sihat dan maju. Salah satu teras pembangunan model perniagaan Putrahost adalah dengan melaksanakan pembaharuan dalam struktur perkhidmatan ... Read More »

Nov 20th Promosi Pakej Penerbitan Dakwah Melalui Web

Putrahost sedang menjalankan promosi untuk menggalakkan lebih ramai penulis dakwah tampil menerbitkan web melalui WordPress secara professional di internet. Sekiranya anda mempunyai semangat dan iltizam untuk mengembangkan bakat penulisan di internet, Putrahost menawarkan sokongan perkhidmatan untuk penerbitan laman web dan pendaftaran domain. ... Read More »

Oct 14th Sunrise on Earth, We are Coming!

Thank you for your visit to Putrahost Network, A humble web and internet application provider. We committed to encourage more participation on the safe internet via sharing and contributing knowledge and idea on it. Our main target is to let people enjoy sharing information on the internet, share how they felt, share their achievements and their ... Read More »

Powered by WHMCompleteSolution