Tentang Kami

Putrahost adalah penyedia perkhidmatan untuk membantu pengguna terutama orang perseorangan dan perniagaan kecil dan sederhana untuk memiliki web dengan harga yang berpatutan. Putrahost adalah sebuah entiti perniagaan yang dijalankan oleh NaymCreative Solution (NaymCreative) yang merupakan penyedia perkhidmatan atas talian bagi aplikasi-aplikasi yang dibangunkan untuk kegunaan pengguna di Malaysia ataupun seluruh dunia.

Modus operandi Putrahost adalah menjadi peneman setia kepada pengguna untuk membangunkan laman web masing-masing sebagimana mereka menggunakan aplikasi seperti Facebook. Putrahost mengenengahkan penggunaan WordPress sebagai medium untuk membangunkan laman web yang mantap dan mempunyai nilai kesan yang tinggi di internet. Putrahost menyediakan perkhidmatan hosting daripada penyedia perkhidmatan hosting terbaik dunia seperti hostnine, hostgator dan Mochahost yang mempunyai infrastruktur hosting bertaraf dunia dan digunakan oleh hampir keseluruhan website utama buat masa ini.

Putrahost menyediakan khidmat konsultasi kepada pengguna untuk mula membangunkan web dengan menyediakan bantuan konsultasi melalui whatsapp. Putrahost tidak membangunkan web untuk anda, tetapi kami berpegang kepada prinsip perkongsian ilmu dan perpindahan pengetahuan untuk menyebarluas kemahiran membangunkan laman web terutama kepada pengusaha-pengusaha kecil. Tiada kejayaandatang dengna mudah. Kesabaran dan keterusan adalah asas kejayaan dan laman web adalah strategi jangka panjang anda untuk mendekati dunia. 

Was this info helpful?

 Print this Article

Also Read

Wordpress Hosting

Putrahost menyediakan perkhidmatan WordPress sepertimana berikut:1. Pemasangan percuma aplikasi...

Tambahan Ruang Web dan Bandwidth

Bagi pelanggan yang telah memerlukan tambahan ruang web dan bandwidth adalah sepertimana...

Kaedah Sokongan

Untuk membantu meningkatkan kemahiran pengguna yang melanggan Putrahost, kami menyediakan talian...

Kaedah Pengurusan Terbaik email korporat anda (POP vs IMAP)

Artikel berikut membincangkan perbezaan antara protokol POP dan IMAP yang boleh membantu anda...

Web Design HTML

Pada asasnya Putrahost tidak menyediakan hosting bersama web designing dalam satu package....

Powered by WHMCompleteSolution